Over Goudsmederij Madeira


Al van jongs af aan ben ik helemaal gek van sieraden en bezig met het maken van sieraden. Het begon allemaal met kleine kraaltjes rijgen, steentjes plakken, de sieraden in elkaar zetten en het bewonderen van sieraden.

Na de middelbare school heb ik er dan ook voor gekozen om de opleiding Goudsmid Ondernemer te volgen aan de Vakschool Schoonhoven.


In 2014 ben ik begonnen met mijn bedrijf Goudsmederij Madeira. De naam Goudsmederij Madeira is een vertaling van mijn achternaam, van Houten.


Het mooiste aan het goudsmeden vind ik het maken van persoonlijke sieraden. De meeste klanten die bij mij langskomen in het atelier hebben dan ook speciale wensen of herinneringen die ik kan omzetten tot een mooi sieraad. Denk bijvoorbeeld aan trouwringen voor een huwelijk, een mooi sieraad voor de geboorte van een kind of er kunnen sieraden van overleden dierbare worden vermaakt naar uw wensen. Ook kunt u terecht met kapotte sieraden. Deze kunnen gerepareerd worden of als u liever een nieuw sieraad wilt hebben herbruikt worden, ik kan dan een nieuw sieraad maken van uw oude goud of zilver.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u een email sturen of het contactformulier invullen. Ik help u dan graag verder.
© Copyright 2018 - goudsmederijmadeira.nl